Om oss

De beste fagfolkene

Selskapet ble startet av Marek Wasowski i 2001. Siden den gang har vi levert våre tjenester med et mål om å være en kunnskapsrik og innovativ bedrift, som alltid gjør sitt ytterste for at kundene skal bli tilfreds. Målsetningen skal vi nå ved å være organisert som et lag bestående av unike lagspillere, som alle gjør sitt ytterste for å «spille hverandre gode». Hos M.S.K.O Bygg AS mener vi at du fortjener det beste når det kommer til hjemmet ditt. Det er derfor vi er forpliktet til å gi våre kunder den høyeste kvaliteten på tjenesten i alle aspekter av ombygging og konstruksjon. Vårt team har mange års erfaring innen snekkerarbeid, maling, flislegging, rehabilitering av bad, rørleggerarbeid, elektro arbeid og mikrosement og snekkerarbeid innen betong skjæring. Vi har jobbet med alt fra enkle baderom reparasjoner til komplette bolig oppussinger. Vi har erfaring fra alle typer prosjekter fra små til store skalar. Vi kan håndtere enhver type jobb du kaster på oss – stor eller liten, enkel eller kompleks – og vi sørger for at det blir gjort riktig første gang.

Ingen jobb er for stor eller for liten for oss! Vi har ferdighetene og ekspertisen til å få jobben gjort riktig første gang, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det igjen!

Vi er stolte av vårt arbeid og vår forpliktelse til fortreffelighet. Det er derfor vi tilbyr gratis estimater og forhåndspriser slik at du kan få et nøyaktig estimat før nye arbeid er gjort!

En bedriftsgründer M.S.K.O bygg AS

M.S.K.O bygg AS er et full service konstruksjons og renovering selskap. Vi er spesialister på bolig, nærings og industribygg. Vi er stolte av å tilby våre kunder den beste kvaliteten på utførelse og materialer til konkurransedyktige priser. Vår oppmerksomhet på detaljer, fra design fasen til den endelige gjennomføringen av hvert prosjekt, sikrer at vi vil kunne levere eksepsjonelle resultater. Vi forstår hvor vanskelig det kan være å finne en entreprenør du kan stole på – en som vil gi deg det du ønsker når du trenger det mest, for hver eneste jobb, stor eller liten. Det er derfor vi har gjort det til vår misjon å yte førsteklasses service på alle trinn i prosessen.
Hus firma er en omsorgstjeneste som hjelper deg å få mest mulig ut av tiden din.

M.S.K.O bygg AS er din totalentreprenør og kan gjør det meste fra mindre snekker- og tømrerjobber og betongskjæring, til større prosjekter. 
Vi har profesjonelle håndverkere og gode samarbeidspartnere for bl.a. rør og el.

Som en totalentreprenør kan våre tømrere utføre alt fra større prosjekter til mindre jobber.

For M.S.K.O bygg AS Betongskjæring, om det gjelder et stort industriprosjekt eller at en privatperson trenger å få sagd hull i veggen til en ventil eller et nytt vindu.

Vi utføre alt fra større prosjekter til mindre jobber.

Malerarbeid er en tjeneste som gir profesjonelle og rimelige malertjenester for bolig- og næringseiendommer. Vi er stolte av vår evne til å lage tilpassede farger, teksturer og finisher for å passe hver klients unike behov. Vårt team av profesjonelle malere forstår viktigheten av å ha en fullstendig mestret plan før du begynner på et maleprosjekt.

Vi er i stand til å tilby alle varianter av interiørmalingstjenester, inkludert: interiør- og eksteriørfarger, teksturerte veggmalingsjobber, forberedelse av trebeis, maling av dekk og verandaer, maling av gjerder, klargjøring av gulv for nye fargeapplikasjoner og mer!

Snekkerarbeid

M.S.K.O bygg AS er forpliktet til å gi kundene resultater av høyeste kvalitet til en rimelig pris. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert: innvendige malingstjenester (innvendige vegger og trim), utvendig malingstjenester (utvendig sidekledning/gjerder), høytrykksspylingsjobber (innkjørsler/terrasser), dekklakkeringsjobber (terrasse) og mye mer!

Bad er ett av de rommene i hjemmet vårt som det stilles strengest krav til utførelse. De aller fleste setter derfor bort jobben når badet skal renoveres eller det skal bygges nytt fra bunnen av. Feil eller mangler ved oppussing av bad kan få alvorlige konsekvenser. Våre håndverkere, sammen med vår samarbeidspartner på våtrom, har lang erfaring med bad. Også kan tilby våre kunder avretting av gulv og mikrosement som gir et nytt og moderne uttrykk.
Vi jobber i henhold til norsk standard og følger de lover og regler som til enhver tid gjelder og garanterer for resultatet. 

Rærleggerarbeid
og elektrikerarbeid, dette er internt arbeid som ikke kan overlates til en uerfaren person, derfor utføres de av våre langsiktige samarbeidspartnere som er et anerkjent team som er rost av kunder og aldri har sviktet oss.

Hos M.S.K.O Bygg AS mener vi at du fortjener det beste når det kommer til hjemmet ditt. Det er derfor vi er forpliktet til å gi våre kunder den høyeste kvaliteten på tjenesten i alle aspekter av ombygging og konstruksjon.

M.S.K.O bygg AS har fokus på håndverkernes helse.

Fokus på helse, miljø og sikkerhet
M.S.K.O bygg AS er opptatt av helse, miljø og sikkerhet.

Alle får utdelt og er pålagt til å bruke godkjent sikkerhetsutstyr sett i forhold til oppgaver som utføres. Håndverkerne får opplæring og kursing på de områder som arbeidsmiljøloven krever det.

M.S.K.O bygg AS -mål kan oppsummeres slik:

-å forebygge helseskader og arbeidsulykker
at driften skal gi minst mulig påvirkning på ytre miljø
-å utvikle et trygt og sikkert arbeidsmiljø
-å sikre at lover og forskrifter for HMS oppfylles
-at produkter og tjenester skal være sikre for våre kunder.

Du kan stole på oss.

tools

Informasjon

kontakt oss

Ønsker du å få et tilbud på tjenestene? Vi kan gi et tilbud innen 24 timer. Send oss ​​gjerne melding i kontaktskjemaet eller send oss ​​en e-post: post@mskobygg.no. Send oss ​​din kontaktinformasjon og all annen informasjon du ønsker å dele om prosjektet ditt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Oss

Copyright © 2022 M.S.K.O. bygg AS. Leyout by Spotted Design - All Right Reserved